Mads Christensen er på røven, indrømmer han på Facebook. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Blærerøven med særlig annonce: "Jeg er på røven"

22. apr, 12:18
For 85.000 kroner kan du få fingrene i Mads Christensens Rolex. Pengene er ren overlevelse for Blærerøven, der er ramt af coronakrisen.

Hver eneste dag siden 1995 har Mads Christensen haft et Rolex siddende på sin arm, faktisk i perioder to. Det passede nemlig til brandet om at være Blærerøv.

LÆS OGSÅ: DR trodser corona: Populært program vender tilbage

Det fortæller han på sin Facebook-profil, hvor han viser et af urene frem: Et vintage Rolex af modellen Submariner 5513, som han købte brugt i 1995.

Årsagen til blære-teksten og foto’et er, at Mads Christensen nu vil sælge uret. Og du skal dykke godt ned i foret og måske sælge din første fødte, hvis du vil eje uret. For han har sat det til salg til intet mindre end 85.000 kroner. Pengene er ren overlevelse for foredragsholdene, der er ramt af krisen:

- Jeg er på røven, corona har hevet tæppet væk under min lille forretning, udsigterne er dystre og så må man spare, hvor man kan, skriver han.

Med uret følger en masse anekdoter, som Mads Christensen skriver om på Facebook. Blandt andet har det åbnet et hav af øl op, fordi ”en øl smager bedre når den er åbnet med et Rolexur”.

LÆS OGSÅ: Stjerne flytter fra konen: Corona knækkede os

Hvis man vil eje uret, skal man skrive til en mail til ham på [email protected].