Sangerinden Julie Rugaard er kendt under kunstnernavnet Blå Øjne. Hun optræder her til Vi Elsker 90'erne på Rådhusplænen i Rødovre i 2015. (Arkivfoto) Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Kendt sangerinde får nyt job

18. dec 2019
Sangerinden Julie Rugaard skal være vært på MTV Radios nye program "MTV Unplugged".

Hun er kendt for at stå på scenen og optræde med 90'er-klassikere som "Romeo" og "Fiskene i havet" under navnet Blå Øjne.

Men fremover skal sangerinden Julie Rugaard, som også er journalist, arbejde som radiovært på MTV Radios nye aftenprogram "MTV Unplugged".

LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’ og skilt igen: Nu skal han med i ’Ex on the beach’

Det oplyser Viacom International Media Networks i en pressemeddelelse.

"MTV Unplugged" var også titlen på et kendt tv-format på MTV, der fik premiere tilbage i 1989. Programmet bliver nu genoplivet som radioprogram.

I programmet får Julie Rugaard besøg af kendte danske musikere som blandt andre Medina, Alexander Oscar og Chief One, som vil spille deres yndlingsnumre akustisk i æteren.

LÆS OGSÅ:  Kendt blogger: De stjal min datters Tinka-kort

Programmet går i luften fra januar, men får snigpremiere tirsdag aften fra 18.00 til 20.00 med Malte Ebert, også kendt som Gulddreng, som gæst.

- Jeg glæder mig til at præsentere et musikprogram, hvor gæsterne får lov til at spille flere sange og i et format, hvor musikken står helt ren og nøgen. Jeg vil gerne komme helt ind bag både musikken og mennesket bag musikken, udtaler Julie Rugaard i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Blachman med nyt look: Jeg ku' ikke se en skid

Hun har tidligere arbejdet som radiovært på The Voice og arbejder pt. som redaktør på Nordisk Film TV.

MTV Radio gik i luften 1. november 2019.

/ritzau/