Bjarne forlænger med Larsson

4. nov 2008
Team CSC Saxo Bank har besluttet at forlænge kontrakten med den svenske cykelrytter Gustav Larsson i tre år.

Hele sæsonen igennem har Gustav Larsson leveret flotte resultater for Team CSC Saxo Bank. Nu bliver han belønnet med en kontraktforlængelse på tre år.

I Larssons første sæson for holdet er det blevet til en sølvmedalje ved enkeltstarten i OL samt top-10 placeringer i Tour of California, Criterium International, Tirreno-Adriatico og Post Danmark Rundt.

Og rytteren glæder sig til at fortsætte hos Bjarne Riis.

"Det er først og fremmest skønt for mig at vide, at jeg skal være på det samme hold de næste tre år. Jeg har befundet mig perfekt her i år og trives enormt godt med de andre ryttere og folkene omkring holdet," udtaler han i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Larsson håber nu på, at han kan køre sig ind på holdets Tour de France-trup. Holdejer Bjarne Riis glæder sig ligeledes til et fortsat samarbejde.

"Han har potentialet til at nå langt i etapeløbene og det er altid en fornøjelse at forlænge med rytter, der leverer så markante resultater hele sæsonen igennem. Det vidner om stor seriøsitet, og derfor har vi også gået efter en lang kontrakt med Gustav," udtaler Bjarne Riis, hvis hold fra nytår skifter navn til Team Saxo Bank - IT Factory.

-Newspaq

faktaboks