Bizar vold: Embedsmand tæsket med valgplakat

13. nov 2013, 12:29
Gentofte Kommunes valgkoordinator blev angiveligt slået med en valgplakat, da han ville stoppe for tidlig ophængning. Politi betragter det som voldssag.

Lars Nibelius fra Gentofte Kommune er en erfaren herre udi valgkampe.

Men Nibelius, der i år er kommunens koordinator for 24. valg i træk, har aldrig oplevet noget i stil med det, der ifølge Lokalavisen.dk skete den 25. oktober.

Da han ved 22-tiden om aftenen var ude for at sikre, at ingen kandidater hang valgplakater op for tidligt, blev han ifølge eget udsagn slået med en valgplakat af en af Venstres frivillige, skriver lokalavisen.

"Vi er gået i gang med at efterforske sagen, og vi betragter det som en voldssag", siger chefpolitiinspektør Flemming Drejer.

Den påståede gerningsmand var en frivillig fra Venstre-kandidaten Søren Michaelsens stab. Her afviser man kommunens udlægning.

"Jeg var ikke selv til stede, så jeg ved ikke, hvad der præcist foregik. Men jeg har fået at vide, at mine folk blev stoppet af en sortklædt mand, der kom i en sort bil og ikke præsenterede sig. Han talte ubehageligt og nedladende til dem, og da han ville tage et billede, holdt de en plakat op for at skærme sig. I øvrigt var de ved at tage plakaterne ned, da han kom," siger Søren Michaelsen.

Kilde: Lokalavisen.dk