- Vi vil gerne hjælpe alle dem, der hjælper os, siger Mehmet Kürsad Günes, der er udviklingschef hos Oscar Biludlejning Foto: Oscar Biludlejning

Biludlejer hylder sundheds­personalet med gratis bil

1. apr, 16:35
Ligesom så mange andre brancher lider under coronakrisen, lider også biludlejnings-firmaerne. Men et firma har valgt at vende det triste til noget positivt ved at låne deres biler ud til læger og sygeplejerske.

Et pizzeria tilbyder gratis mad til sundhedspersonalet, og nu kan den hårdt prøvede personalegruppe også få stillet en gratis bil til rådighed.

LÆS OGSÅ: Dansk plejehjem ramt af coronavirus

Det er Oscar Biludlejning, der tilbyder deres hjælp til blandt andre landets læger og sygeplejersker:

- Baggrunden er, at vi som mange andre virksomheder har oplevet aflysning af bookinger og lavere efterspørgsel i disse tider og har derfor mange ledige biler. Vi vil gerne vende situationen til noget positivt. Det kan vi gøre ved at hjælpe dem, som hjælper os alle - det gælder hele sundhedspersonalet - især i en tid hvor offentlig transport måske ikke er tilgængelig i samme omfang som normalt, fortæller Mehmet Kürsad Günes, der er udviklingschef hos Oscar Biludlejning, og fortsætter:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Hvis vi kan bidrage til, at sundhedspersonalet efter en lang arbejdsdag kan have en time eller to mere med familien, er det en lykkelig historie for os.

Det ser ud til, at sunhedspersonalet tager imod tilbuddet. Men der er stadig mere at give af:

- Vi har dedikeret omkring 300 biler til projektet i første omgang og har allerede modtaget de første 50 henvendelser. Vi har i alt 95 afdelinger og 1200 biler i Danmark, forklarer Mehmet Kürsad Günes.

LÆS OGSÅ: Pizzeria serverer gratis mad i sympati med landsmænd

Hvis man ønsker at låne en bil fra Oscars Biludlejlning, kan man udfylde en ansøgningsformular på deres hjemmeside.