Under morgensmøg eksploderede medarbejders ene sko. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Ansat i chok: Min sko eksploderede i rygepause

9. maj 2019
En ansat hos virksomheden Carglass fik sig noget af et chok, da hans ene sko pludselig eksploderede under en morgencigaret.

En medarbejder hos Carglass fik noget af et chok, da hans ene sko eksploderede tirsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Patient amok på skadestue: Slår kvinde med krykker

Den unge medarbejder hos bilrudeværkstedet i Brunde nær Rødekro var ved at ryge en cigaret, da den uforklarlige eksplosion skete. Noget underligt begyndte at ske i skoen, og det resulterede i en form for eksplosion.

Ernergiudledningen var angiveligt så kraftigt, at skoens stålkappe senere kunne findes i et træ. Det skriver Jyske Vestkysten

Politiet aner endnu ikke, hvad der helt præciste skete. 

- Der er muligvis sket en eller anden form for selvantændelse, men vi ved det ikke, siger politikommissær Thomas Berg fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Jyske Vestkysten. 

Politiet oplyser, at den unge Carglass-medarbejder ikke er kommet alvorligt skade, men er sluppet med mindre skader på sin fod. 

Ifølge Jyske Vestkysten har politiet taget sagen meget alvorligt, og den mystiske sko-eksplosion er forsøgt opklaret på flere måder.

- Vi har været i kontakt med forskellige eksperter. Det gælder blandt andet en kemikalieekspert, og vi havde også hunde ude at dufte på stedet, men vi aner simpelthen ikke, hvad der er sket, siger Thomas Berg.