Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114. Foto: Rigspolitiet

Bilister går amok på hinanden: Spark i skridtet og knytnæveslag

29. nov 2019
Politiet leder efter en muskuløs, østeuropæisk udseende mand med et ansigt som er præget af "et hårdt liv".

Hasarderet kørsel endte med både slag og spark, da to bilister kom op at slås efter det Nordsjællands Politi karakteriserer som "en uenighed i trafikken".

LÆS OGSÅ: Politiet med opråb: - Du dør på stedet!

Kontroversen opstod, da en 46-årig mand blev overhalet ved de dobbeltoptrukne streger ved rundkørslen på Bonderupvejen i Gilleleje.

Den hasarderede overhaling fik den 46-årige til at dytte, mens den anden bilist gjorde tegn til, at den 46-årige skulle køre ind til siden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Da 46-årige gjorde det og rullede sin bilrude ned, kom den anden mand hen til bilen og tog fat i kraven på den 46-årige.

Den 46-årige steg derefter ud af bilen, men blev mødt med et knytnæveslag ved det ene øje, mens den 46-årige reagerede med at sparke den anden mand i skridtet.

LÆS OGSÅ: Dansk sangerinde ramt af frygtelig sygdom: Aflyser alt

Nordsjællands Politi leder nu efter en mand af østeuropæisk udseende. Han vurderes til at være mellem 35 og 37 år og 185 centimeter høj.

Han er muskuløs, hvid i huden og har sort kort hår.

I beskrivelsen noterer politiet videre, at "hans ansigt bar præg af et hårdt liv", og at han var iført sort hættetrøje, sort eller blå cowboyjakke samt sorte træningsbukser med hvide striber.

Han kørte i en cremefarvet Citroën.

LÆS OGSÅ: Ukendt dansk familie tjener millioner