Shannen Doherty og de andre stjerner fra 'Beverly Hills', da serien i 2019 genopstod i seks nye afsnit. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

'Beverly Hills'-stjerne afslører: Dødssyg af kræft

4. feb, 15:27
Shannen Doherty er igen blevet ramt af kræft.

Kræften er vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Rigmand betaler millioner for behandling: - Det hjælper ikke

Sådan lød meldingen fra ’Berverly Hills 90210’-stjernen Shannen Doherty, da hun tirsdag morgen var gæst i tv-programmet ’Good Morning America’.  Det skriver SE og HØR.

Her fortalte den 48-årige skuespiller, der er mest kendt for rollen som Brenda Walsh i den populære ungdomsserie, den nedslående nyhed med tårer i øjnene.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Shannen Doherty har tidligere været ramt af brystkræft, men blev i 2017 erklæret for rask.

- Det er en svær pille at sluge på mange måder. Jeg er skrækslagen, og jeg er meget bange, lød det fra Shannen Doherty, der forklarede i programmet, at hun nu har stadie fire kræft.

Shannen Doherty var med på rollelisten, da en lang række af stjerner fra det originale ’Berverly Hills 90210’ vendte tilbage på skærmen i 2019.

Det skete i tv-serien ’BH90210’, der gav seerne en mulighed for at se, hvordan det gik med Brenda, Kelly, Donna og Steve i dag. Underholdningsgiganten Fox valgte dog at droppe genoplivningen af serien, og dermed blev det blot til seks nye afsnit på skærmen.