Bent pensioneret efter fald: Sagsøger kommune

6. jun 2013, 09:44
64årige Bent Bødker måtte gå på pension før tid efter styrt på isglat vej. Nu vil han have erstatning af kommunen.

64-årige Bent Bødker fra Veksø hiver Egedal Kommune i retten.

Det sker, fordi han mener, kommunen har ansvaret for, at han sidste år faldt på en isglat vej i kommunen og brækkede lårbenet, skriver Lokalavisen Egedal.

"Efter genoptræningen startede jeg med at arbejde på halv tid, men jeg kunne ikke klare det. Jeg var træt og mærket, så ved årsskiftet gik jeg på pension. I dag er jeg stadig dårligt gående, og hvis smerterne tager overhånd, så kan jeg få fjernet skruen i benet," siger Bent Bødker til avisen.

Han har to gange rævet erstatning af kommunen, men begge gange har kommunens forsikringsselskab afvist hans krav, og derfor trækker han nu kommunen i retten.

Bent Bødker mener, det styrker hans sag, at han kan dokumentere, at flere andre borgere styrtede samme sted i samme periode, som hans styrt fandt sted.

"Det virker som om, at Egedal Kommune regner med en form for beskyttelse, fordi andre kommuner tidligere er blevet frifundet i lignende sager. Denne sag har bare den krølle, at vi er tre personer, som har været ude for præcis den samme ulykke på det samme sted," siger han.

Kilde: Lokalavisen Egedal