Niklas Bendtner har gennem længere tid været glad for gambling og fester. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Bendtner afslører: Sådan tabte jeg 50 millioner kroner

14. maj, 13:35
I sin tid hos den engelske storklub Arsenal mistede Nicklas Bendtner omkring 50 millioner kroner på gambling, sjov og ballade.

Den tidligere landholdsstjerne Nicklas Bendtners hang til gambling og fester har kostet ham millioner af kroner. I det seneste afsnit af Dplay-serien 'Bendtner og Philine' løfter han sløret for, at han i sin tid hos den traditionsrige engelske fodboldklub Arsenal spillede et kæmpemæssigt millionbeløb væk i poker, skriver eb.dk

LÆS OGSÅ: Ægtepar i penge-problemer - Nu er de millionærer

- Jeg har spillet rigtig meget poker i mit liv. Jeg har spillet mod professionelle pokerspillere, siden jeg var 19. Jeg har tabt rigtig, rigtig mange penge. Urealistisk mange penge, siger han ifølge eb.dk og tilføjer:

- Det er svært at sætte en sum på, men omkring 50 millioner kroner - både på gambling og sjov og ballade.

Han forklarer ved samme lejlighed, at han stadig er ivrig gambler, men at han i dag spiller for langt lavere beløb. Og på trods af det store tab, mener Nicklas Bendter ikke, at hans forkærlighed for hasardspil har været ude af kontrol. 

- Nu spiller jeg mere, fordi jeg synes, det er hyggeligt. Jeg vil ikke sige, at jeg har haft et gamblingproblem - overhovedet. Jeg har altid godt kunnet styre det, siger han.

LÆS OGSÅ: DR-profil afslører - Jeg skal giftes