Bendtner måske klar lørdag

4. sep 2008
Niclas Bendtners skade er ikke yderligere forværret, og måske er han klar til lørdagens landskamp.

Nicklas Bendtner, der blev skadet ved gårdagens træning, er ikke helt afskrevet før lørdagens landsholdskamp. Skaden er ikke blevet forværret i løbet af natten.

"Hævelsen har stabiliseret sig, men vi må tage én dag ad gangen med daglige behandlinger og tests af hans ankel", forklarer landsholdslæge Søren Kaalund.

Nicklas Bendtner pådrog sig i starten af træningen onsdag formiddag en skade i venstre ankel, da han vred om på foden og beskadigede de ydre ledbånd. Intet var brækket, men anklen hævede og blev derfor behandlet med forbinding og is.

Torsdag morgen kunne Søren Kaalund konstatere, at skaden ikke var blevet forværret i løbet af natten.

"Jeg har smerter i anklen, så jeg følger lægens anvisninger og kan foreløbig kun holde mig i ro og krydse fingre for, at jeg måske bliver klar til på lørdag. Ellers har vi også kampen mod Portugal næste onsdag at se frem imod," forklarer Nicklas Bendtner selv.

Landsholdet har op til fredagens kamp været forfulgt af skader. Jon Dahl Tomasson er fortsat plaget af en skade i brystkassen og målmand Thomas Sørensen har smerter i ryggen efter et vrid under træningen onsdag eftermiddag.

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her