Batmans søster bad om 100.000

24. jul 2008
Det var tilsyneladende et skænderi om en million kroner, der fik Batman skuespilleren Christian Bale til at lange ud efter sin søster og mor. Han nægter stadig alt.

Nyhedsavisens udsendte korrespondent.

NEW YORK: Han er ung, superstjerne og har millioner under hovedpuden.

Og derfor mente hans søster, at hun fint kunne spørge Christian Bale, om han ville give hende 100.000 pund, cirka 950.000 kroner, til hendes to børn.

Det er angiveligt forklaringen på det "slagsmål," som fulgte i søndags - hvor Christian Bale er mistænkt for at have langet ud efter både sin søster og sin mor på Park Lane's Dorchester Hotel i London.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det skriver den britiske avis The Sun.

Mor og søster lod ham efterfølgende deltage i den britiske premiere på den nye Batman-film - og gik derefter til politiet med deres beskyldninger.

"En misforståelse"

Christian Bale har via sin presserådgiver gentagne gange ladet forstå, at det hele er én stor misforståelse, og han i hvert fald ikke har slået - eller slået ud efter - sin familie.

Den amerikanske skuespiller er dog kendt for at have et temperament og har fortalt, at hans hustru ofte oplever ham som "flere forskellige mænd."

I et interview før premieren på 'The Dark Knight' sagde han blandt andet:

- Alle mister besindelsen engang imellem, gør de ikke? Så tænker man - 'Åh, Gud, hvilken dæmon fik mig til at gøre det?'

Christian Bale har været afhørt af politiet og er nu sat på fri fod igen. Han skal dog dukke op til endnu en afhøring i september.

faktaboks