Henrik Dahl mener, at partifælle bør melde sig ud af Liberal Alliance. Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Uroen fortsætter Liberal Alliance: Profil med klar opfordring til partifælle

13. jun 2019
Henrik Dahl (LA) mener, at spidskandidat bør melde sig ud af partiet.

Uroen ser ud til at fortsætter i Liberal Alliance.

Partiets hovedbestyrelse var onsdag aften samlet til en krisemøde, hvor et af punkterne på dagsordenen var, hvordan medlemmerne af partiet taler til hinanden.

Samme aften loggede folketingsmedlemmet Henrik Dahl på Facebook for at undskylde for en ”hård tone” over for blandt andet Anders Samuelsen, Mette Bock og Thyra Frank.

- Det er klart, at der skal være en ordentlig tone. Også når presset er stort, lød det fra Henrik Dahl, der dagen efter folketingsvalget beskyldte Anders Samuelsen for nepotisme ved at have givet sin søster, Mette Bock, en ministerpost.

Beskyldningerne om nepotisme fik Steen Holm Iversen, der er Liberal Alliances spidskandidat i Sydjyllands Storkreds, til at true med at blive løsgænger, hvis sagen ikke fik konsekvenser for Henrik Dahl.

Til JydskeVestkysten siger Henrik Dahl, at han nu betragter sagen for lukket, og derfor bør Steen Holm Iversen melde sig ud af partiet.

- Min stilling hos partiet er uforandret, så jeg ser frem til, at han lever op til sit ord og melder sig ud af Liberal Alliance, siger Henrik Dahl.

Folketingsvalget endte med, at Liberal Alliance gik fra 13 til blot fire mandater.

Steen Holm Iversen ønsker ikke at kommentere på den seneste udvikling i sagen til JydskeVestkysten.