Avisuddeler fanget på forrude af kørende bil

23. jan 2014, 07:00
Steve Grove sad fast på forruden af en kørende bil. Bilisten lagde ikke mærke til noget.

Det viser sig ikke at være helt ufarligt at være avisuddeler.

56-årige avisuddeler Steven Grove fik sig en lidt anderledes tur på sin sædvanlige avisrute i Wisconsin, USA, da han blev ramt af en bilist, som ikke lagde mærke til ham. Heller ikke selvom han sad fast i forruden. Det skriver Huffington Post.

Uddeleren, som kom kørende på sin trehjulede aviscykel, blev ramt af en bilist, der slet ikke ænsede ham. Avisuddeleren bar ellers både reflekser og en neon gul vest, fortæller han.

Bilisten fortsatte uden at stoppe ved stopskilte og nåede at ramme et andet køretøj, inden han fandt hjem. Den 20-årige bilist opdagede først Grove, da han var stoppet foran sit hus. Den unge mand blev forskrækket, låste sin bil og løb ind i hjemmet.

Grove trak sig ind i gennem ruden på bilen og låste sig ud af døren i passagersiden, hvorefter han begyndte at gå hjem. En forbipasserende bilist stoppede ham på vejen og kørte ham på hospitalet, hvor Grove fik fjernet glas fra sit øje og blev behandlet mod sår i hoved og på ben.

Den 20-årige bilist blev senere selv behandlet for et sår i hånden, og han er nu mistænkt for at have været påvirket af alkohol mens han kørte.