Avis: Richard Ragnvald chikanerer 72årig

18. aug 2008
72årig dame udsat for telefonchikane fra Richard Ragnvald, fordi kvindens søn skylder den populære sanger penge.

En 72-årig kvinde er ifølge Ekstra Bladet tæt på sammenbrud efter i længere tid at have været udsat for, hvad hun opfatter som telefonchikane fra sangeren Richard Rangvald.

Årsagen er penge. Den 72-årige Herdis Jakobsens søn skylder Richard Rangvald 15.000 kroner, efter at han for to år siden hyrede moderens store idol til at optræde ved hendes fødselsdag.

Men regningen blev aldrig betalt. Sønnen har ingen penge og erklærer sig insolvent.

I stedet forsøger Ragnvald at få pengene af Herdis Jakobsen. Ifølge Herdis Jakobsen er hun igen og igen blevet ringet op af den populære sanger, der kræver penge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Lige så snart jeg hører, det er hans stemme, så kramper det i mit bryst, jeg får ondt lige her, siger Herdis Jakobsen til Ekstra Bladet.

- Sidste gang han ringede, løb jeg bagefter ind i soveværelset og tudbrølede flere timer i min pude, fortæller Herdis Jakobsen til Ekstra Bladet.

Herdis Jakobsens svigersøn har flere forsøgt at få Ragnvald til at holde op med at ringe til moderen, men det har han afvist. Svigersønnen har optaget flere af de samtaler, han har haft med Ragnvald. Ekstra Bladet er i besiddelse af optagelserne og i den seneste samtale er der følgende ordveksling:

Ragnvald: Indtil jeg får mine penge, så fortsætter jeg.

Svigersønnen: Så vil du blive ved med at ringe til hende?

Ragnvald: Ja, det vil jeg.

Svigersønnen: Også selv om hun kører psykisk ned på det?

Ragnvald: Det er ikke mit problem. Det er jeres problem.

faktaboks