(Arkivfoto) Efter Ekstra Bladet havde konfronteret PostNord-chefen kom der en lastbil og tømte hans have for pant. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

PostNord-chef taget i snyd: Fyret og politianmeldt

23. dec 2019, 12:53
Ifølge Ekstra Bladet har en chef fra PostNord beholdt 33 paller med pantflasker til sig selv. Panten fra flaskerne skulle ellers have været gået til velgørenhed.

Opdateret kl 13:14

En chef fra PostNord havde fået til opgave at indlevere 33 paller med flasker til en sportsklub, så klubben kunne tjene penge på panten. Men i stedet endte falskerne i PostNord-chefens egen have og en del af panten i hans egen lomme. Det afslører Ekstra Bladet i dag.

Den store mængde flasker stammer fra et konkursbo. Flaskernes indhold var forældet, og derfor besluttede PostNord, at panten skulle gå til et velgørende formål, altså en lokal sportsklub.

LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen sælger ud for 32 millioner
 

Men i stedet endte PostNord-chefen med at opbevare de mange tusind flasker i sin egen have og altså aflevere dem ved en falskeautomat i Køge.

Det kan have alvorlige konsekvenser

Da Ekstra Bladet konfronterer ham ved flaskeautomaten med et par sække med tomme flasker, nægter chefen at have gjort noget forkert.

- Det her har intet med PostNord at gøre. Der er ikke noget, som er betalt af PostNord. Jeg er bare blevet spurgt, om jeg ville hjælpe med at komme af med flaskerne, siger han.

Det er den øverste ledelse dog ikke enig med manden i:

LÆS OGSÅ: Eksminister forlader sin kæreste

- Den pågældende person er kaldt til samtale, og hvis han har forsøgt at berige sig selv, kan det have alvorlige konsekvenser for ham, siger Jakob Manori, adm. direktør i PostNord Logistics til Ekstra Bladet.

Et par timer efter Ekstra Bladet havde konfronteret manden, kom der en lastbil og hentede flaskerne ved PostNord-chefens villa. 

PostNords presseafdeling oplyser til Ekstra Bladet mandag eftermiddag, at manden er blevet opsagt fra sin stilling, og at sagen bliver meldt til politiet.