Asger Aamund erkender, at han ikke ville ane, hvad han skulle stille op med børnebørnene, hvis han skulle passe dem. Foto: Betina Garcia/Ritzau Scanpix (arkiv)

Asger Aamund afslører: Orker ikke at have børnebørn boende

20. nov 2019
Den 79-årige mangemillionær købte sommerhuse til sine børn for at slippe for at slippe for "skrigende unger i hele huset".

Den succesfulde erhvervsmand, far, papfar og bedstefar Asger Aamund siger ifølge B.T. i podcasten "Fårking Far" med værten Mattias Hundebøll, at børnebørnene ikke skal parkeres hos ham.

LÆS OGSÅ: Raser over populært tv-program: Stop det dog!

Asger Aamund erkender nemlig, at han ikke ville ane, hvad han skulle stille op med dem.

- Jeg hører ikke til dem, der vil passe børnene dag og nat. Jeg kan godt hjælpe med at passe børnene et par timer, og det gør jeg også indimellem, fortæller Asger Aamund og slår fast, at han ikke er sine børns "babysitter".

Den 79-årige mangemillionær brugte på et tidspunkt i stedet en del af formuen på at købe et sommerhus til hver af sine børn.

Sommerhusene lå i nærheden af hans eget og hustruen Suzanne Bjerrehuus' sommehus i Tisvilde.

Her kunne hans børn bo med deres familier. På den måde sikrede han sit privatliv og slap for, at de boede hos ham.

- Jeg ville blive sindssyg, hvis jeg havde et stort sommerhus med otte værelser, hvor de kunne bo hele sommeren, tømme køleskabet og drive mig til vanvid med skrigende unger i hele huset, siger Asger Aamund ifølge B.T. i "Fårking Far".

Asger Aamund er far til Malou Aamund og Martin Aamund, mens Suzanne Bjerrehuus er mor til Oliver Bjerrehuus.

LÆS OGSÅ: Dansk firma efterlyser ansatte: Vi skal bruge 50 mand nu