Prinsesse Märtha Louise sammen med sine døtre Emma Tallulah, Leah Isadora og Maud Angelica Foto: Ntb Scanpix/Reuters/Ritzau Scanpix

Ari Behns datter om farens død: Jeg har brugt min sorg

21. jun, 18:49
Maud Angelica åbnede sammen med sin mor og sine søstre en mindeudstilling om sin afdøde far Ari Behn.

Prinsesse Märtha Louises ældste datter Maud Angelica satte ved en mindeudstilling om sin far ord på sin sorg.

Det gjorde hun til det norske medie NTB, skriver VG

LÆS OGSÅ: Jeppe mistede jobbet under corona: Måtte kigge langt efter dagpenge

Ari Behn tog livet af sig selv første juledag sidste år efter længere tids psykisk sygdom.

Den 17-årige Maud Angelica gav ved farens bisættelse en rørende mindetale, hvor hun også fremviste et portræt, hun havde lavet af og til sin far, men som han aldrig nåede at få. 

Portrættet bliver nu vist på en ny mindeudstilling for Ari Behn på Galleri Varden på Jeløya ved Moss. Og det var netop ved åbningen af udstillingen, hvor Maud Angelica deltog sammen med sin mor og sine to søstre, at den unge prinsesse satte ord på sin sorg. Her fortalte hun blandt andet, hvad det har betydet for hende at holde den meget roste tale ved Ari Behns bisættelse.

- Det betydede så meget for mig, at jeg kunne få noget værdi og noget fint ud af det forfærdelige. Og det følte jeg, at jeg kunne gøre med den tale - at bruge min sorg til at sige noget til andre, siger Maud Angelica til NTB. 

Hun fortæller også, at hun har fået god hjælp fra en psykolog og en sorggruppe efter farens død. 

Ari Behn var en norsk forfatter og billedkunstner. Han var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til de blev skilt i 2017. Sammen fik de døtrene Emma Tallulah, Leah Isadora og Maud Angelica.