Se video fra julefrokosten hos ejendomsselskabet St. Johns Properties under teksten. Foto: St. John Properties/Reuters/Ritzau Scanpix

Ansat får 1,8 mio. kr. i julegave

16. dec 2019
Amerikansk ejendomsselskab uddelte bonusser for i alt ti millioner dollars ved årets julefrokost.

Projektleder Stephanie Ridgway vidste ikke, om hun skulle grine eller græde, da hun åbnede kuverten med årets julebonus.

LÆS OGSÅ: DF i ny chok-måling: Får laveste resultat i 20 år

Hun er ansat hos ejendomsselskabet St. Johns Properties i Maryland, USA, og i anledning af at virksomheden - og ikke mindst de ansatte - havde løftet porteføljen af bygninger til nye højder, blev der delt bonus ud ved årets julefrokost, skriver flere medier.

- I får alle del i en bonus - baseret på hvor lang tid I har været i firmaet - på ti millioner dollars, fortalte stifter Edward St. John ifølge Ekstra Bladet sine ansatte.

Da Stephanie Ridgway åbnede sin kuvert stod der 270.000 dollars - svarende til godt 1,8 millioner kroner, og hun kunne forståeligt ikke tro sine egne øjne.

- Jeg blev helt paf. Ingen ord kan beskrive, hvad jeg følte. Det var fantastisk. Jeg er stadig i chok. Det er bestemt livsforandrende, fortæller hun til tv-stationen CNN.

LÆS OGSÅ: Direktør fyret: Taget i at bruge halv million på stripklub med kunder

Ifølge Ekstra Bladet var Stephanie Ridgways bonus den højeste, der blev givet - den mindste tilfaldt en nyansat, der endnu ikke havde haft første arbejdsdag. Her var beløbet på 674 kroner. Der blev i gennemsnitlige givet bonus på 337.000 kroner.

St. Johns Properties havde for 14 år siden 929.000 kvadratmeter bygninger i sin portefølje. Det tal er nu fordoblet, og det udløste bonusserne til de ansatte.

LÆS OGSÅ: Helle Thornings mand i chok: Det har lammet os