Ekstra Bladet erfarer, at de tre ansatte under en julefrokost sneg sig ind i bårerummet i en ambulance, hvor de fandt udstyr og meget stærk medicin frem. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix

Falck-ansatte bortvist efter julefrokost

3. dec 2019
Tre ambulancereddere er opsagt og bortvist øjeblikkeligt efter en julefrokost.

Udskejelser ved en julefrokost koster nu tre Falck-ansatte en fyreseddel og en bortvisning med øjeblikkelig varsel.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Medarbejder fik nok af drilleri: Kollega i livsfare

Avisen erfarer, at de tre ansatte under en julefrokost sneg sig ind i bårerummet i en ambulance, hvor de fandt udstyr og meget stærk medicin frem.

To kolleger på vagt kom forbi festlighederne i ambulancen for at hilse på, og det var mens de var væk fra ambulancen, at de tre kolleger uden deres vidende sneg sig ind i bilen. Falck bekræfter episoden, der også er blevet filmet og delt efterfølgende. 

- Det er helt, helt uacceptabelt. Det overskrider både moralsk og faglig ansvarlighed og overholdelse af gældende forskrifter. Vi har derfor opsagt og øjeblikkelig bortvist tre ambulancereddere og givet en skriftlig advarsel til yderligere to, der har været tæt på situationen, siger Lars Martin Rasmussen, der er regionsdirektør i Falck Ambulance i Region H, til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger havde de tre fat i drop til at stikke i armen og det stærkt smertestillende stof Fentanyl. Det vil Falck dog ikke bekræfte.