Ansat siger op: Sviner chefen på youtube

2. okt 2013, 13:31
En mildest talt alternativ opsigelse, hvor en ansat rakker ned på sin arbejdsplads, er blevet en internetsensation.

Nogle sender et brev, andre tager snakken med chefen ansigt til ansigt.

Men en amerikansk ansat på et medie i Taiwan valgte en utraditionel metode, da hun skulle sige sit job op.

Marina Sifrin valgte at synge og danse sin opsigelse ud på video, som hun lagde på Youtube. Samtidig fik hun også svinet sin chef og arbejdsplads til, skriver Billboard.com.

Alt sammen foregik til tonerne af nummeret "Gone" af rapperen Kanye West, som kvinden leverede en lettere omskrevet version af.

Den journalistuddannede Marina Sifrin var ansat i firmaet Next Media Animation, som producerer videoer, og det var i arbejdspladsens studie, hun indspillede sin alternative opsigelse.

I videoen synger hun blandt andet, at chefen kun interesserer sig for penge og hvor mange visninger, deres videoer får - hvilket gør jobbet til ren samlebåndsproduktion, lyder Sifrins syngende kritik.

Siden filmen blev lagt på nettet i lørdags, er den blevet delt vidt og bredt på sociale medier og blevet en viral sensation.

Kvindens tidligere chef lader sig imidlertid ikke sådan kyse.

Han har nu valgt at sende sin egen musikvideo ud på samme melodi, hvor han og en flok ansatte synger om, hvor godt de har det på arbjedspladsen - og at de for øvrigt har et ledigt job til en ny kollega.