Arkivfoto. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ansat fik hjertestop: Nu efterlyser direktør én særlig person

1. jun 2020, 16:11
En 45-årig mand blev fredag ramt af et hjertestop, så han endte med at køre direkte ind i facaden på en bilforretning. Nu efterlyser direktør en ukendt person, der hjalp til og var med til at sikre mandens liv.

En ansat fra firmaet Agrocover ved Skive blev i fredags ramt af et hjertestop, så han endte med at køre direkte ind i facaden på en bilforretning i den midtjyske by.

LÆS OGSÅ: Politiet rykker talstærkt ud: Ansatte slår alarm

Den 45-årige mand svævede mellem liv og død, da han blev fløjet med lægehelikopter til Aarhus Universitetshospital, hvor han nu er uden for livsare. Ifølge Skive Folkeblad har han været vågen både lørdag aften og søndag morgen.

Nu efterlyser Morten Skovsgaard, der er direktør hos Agrocover, den person, der var med til at redde den 45-årige mands liv, da han på grund af sit hjertestop endte med at brage direkte ind i butiksfacaden, så taget blev skrællet af den varevogn, der endte fire meter inde i bilforretningen.

- Jeg vil gerne have fat i ham, der åbnede døren ind til ham, for han har gjort noget meget vigtigt, siger Morten Skovsgaard til Skive Folkeblad.

Den ukendte redningsmand kom kørende i en blå Suzuki på Viborgvej, hvor han hurtigt parkerede sin bil og kom til undsætning ved det dramatiske uheld. 

Morten Skovsgaard oplyser, at han er i kontakt med den 45-årige mands familie. Det er stadigvæk for tidligt at sige, om han får varige mén, men han er nu i stand til at tale, gå og genkende sine nærmeste, lyder det fra fra ham.