AnneMette: Vild Med Dans det bedste, jeg har oplevet

29. aug 2008
Der er ingen tvivl, når statsministerfruen skal sige, hvad der er det bedste, hun har været med i. Vild Med Dans er hendes favorit.

Man kan møde nok så mange præsidenter, konger og dronninger og opleve nok så mange officielle middage og folketingsvalg.

Men hvis statsministerfruen Anne-Mette Rasmussen skal pege på, hvad der er det bedste, hun nogensinde har oplevet, så er det hendes deltagelse i 'Vild Med Dans'.

- Det er det bedste. Hele stemningen, dansen og musikken. Og så det sammenhold vi har på holdet, som allerede er godt fasttømret trods konkurrencen, fortalte Anne-Mette Rasmussen til Nyhedsavisen efter sin debut i 'Vild Med Dans'.

Dog gik det ikke så godt for hende og partneren Thomas Evers Poulsen, der med blot 15 dommerpoint ligger på en foreløbig sidsteplads.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det bekymrer dog ikke Anne-Mette, der er godt tilfreds med sin debut.

- Det tager jeg helt roligt - der er jo også seernes stemmer. Det var bare rigtig dejligt endelig at vise det frem, som vi har trænet i så lang tid, og det gik som vi havde forventet, fortalte Anne-Mette, der også fik ros med på vejen af sin dansepartner.

- Hun gjorde det godt, og vi giver den gas, når vi skal danse tango. Hvis vi altså når så langt, lød det fra Thomas Evers Poulsen.

faktaboks