Angelina Jolie vil trappe ned

14. nov 2008
I et interview fortæller skuespiller Angelina Jolie, at hun inden længe vil lægge sin karriere på hylden til fordel for rollen som mor.

Angelina Jolie har inden for de sidste år udvidet sine børneflok sammen med sin mand Brad Pitt, så den i øjeblikket er oppe på intet mindre end seks styk. Og nu er trangen til at være mor for dem så stor, at hun overvejer snart at stoppe med at spille skuespil for at være mere sammen med dem.

"Jeg planlægger ikke at fortsætte med at spille skuespil særlig længe. Jeg er klar på at klare nogle enkelte ting nu og så langsomt glide ud og blive bedstemor en dag. Jeg har haft en tid til at fortælle historier og været succesfuld nok til at fortælle dem, jeg gerne vil fortælle, men alt kommer i perioder, og forhåbentlig vil jeg ikke skulle gøre det senere i livet," fortæller skuespiller Angelina Jolie ifølge okmagazine.com.

Den 32-årige skuespiller skal indspille nogle måneder fra februar, men efter den film er indspillet, er planen at holde pause et helt år.

"Jeg kan godt lide at være hjemme for tiden. Min kerne er min familie. Først og fremmest har jeg en masse børn, og jeg har et stort ansvar overfor, at de vokser rigtigt, og at vi er der for dem," fortæller Angelina.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

-Newspaq

faktaboks