Alexander Blomqvist har i dag slettet sin instagram-profil og indrømmet alle løgnehistorierne over for sine nærmeste Foto: DR/Lars Juul

Alexander påstod han var DR-journalist: "Det var fuldstændig vanvittigt"

5. apr, 16:12
Alexander Blomqvist har løjet om det meste i sit liv. Nu fortæller DR hans historier, hvor virkeligheden slet ikke levede op til hans instagramprofil.

Alexander Blomqvist var typen, man godt kunne være misundelig på, når man så hans instagramprofil. 

Han har både været journalist på DR og BBC, han hang ud med de kendte, og hele hans liv var en stor fest.

Men det hele var bare en løgn, som den i dag 26-årige unge fyr havde bygget op for at få det bedre med sig selv.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen i knæ: "Jeg er kommet med alt, jeg har"

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Han var ikke journalist på DR, men var ofte i DR-Byen, fordi han var publikum hos Clement Kjersgaard. Han var heller ikke journalist på BBC, men arbejdede i et callcenter i London. På Instagram fik han det hele til at se ud, som han ønskede det: 

- Og hold kæft, hvor har jeg taget mange billeder af mig selv, hvor jeg har redigeret mine muskler. Jeg var helt derude, hvor jeg lagde et billede op af en flyvinge, som jeg fandt på Google, for at mit liv skulle fremstå super spændende. Jeg har aldrig været mere sølle, end jeg var dengang, siger han til DR.

Fortiden som løgner er slut nu. Det fortæller Alexander Blomqvist om i programmet Den utrolige historie om Alexander Blomqvist, der kan ses på DRTV.

LÆS OGSÅ: Forbund med opfordring: Drop eksamen for folkeskole- og gymnasieelever

- Hele min identitet røg, og jeg skulle finde på en ny. Jeg begyndte at lyve spontant, og det udviklede sig. Jeg mistede overblikket over, hvem der kendte hvilke løgne og sandheder, hvem der havde fået hvilke versioner. Det er skide svært at holde styr på, så jeg var nødt til at opfinde en masse på forhånd. Det var fuldstændig vanvittigt.

Alexander Blomqvist har i dag slettet sin instagram-profil og indrømmet alle løgnehistorierne over for sine nærmeste. Han bor nu hos sin mor og arbejder i en tøjbutik.

Desuden kan han fortælle, at de mange år med løgne tog så hårdt på ham, at han blev både syg og stresset og have angstanfald og depression. Han har måtte tage medicin for begge dele.