AGF sænkede sig selv i målrig Superligapremiere

19. jul 2008
Randers viste ingen nåde i lørdagens sæsonstart i Superligaen. AGF blev straffet, straffet, straffet og slået 31.

Perfekt for Randers - ganske nedslående for AGF.

Der var lagt op til en intens start på Superligaen med et lokalopgør mellem Randers FC og AGF.

Men kampen blev hurtigt afgjort, da AGF med en række personlige fejl serverede sejren til Randers meget tidligt i kampen.

Allerede efter to minutter fejlbedømte AGF's unge Cheikh Sarr groft et indlæg, og bolden enten lige for fødderne af Bédi Buval, der bragte hjemmeholdet Randers FC foran.

Efter et kvarter så AGF-målmand Steffen Rasmussen ikke for køn ud, da han nærmest udraderede egne forsvarsspillere, da han kom ud i feltet ved et indlæg. Bolden landede ved Tidiane Sane, der gjorde det til 2-0.

AGF kom en lille smule tilbage, og efter 40 minutter kunne Dioh Williams sende bolden gennem benene på Randers-målmand Kevin Stuhr-Ellegaard efter en god aflevering fra Ulrik Lindkvist.

Randers havde dog bedst fat, selvom AGF havde en række chancer, der ikke blev udnyttet.

I anden halvleg havde AGF et forsøg på overliggeren, men Randers cementerede sejren, da Tidiane Sane gjorde det til 3-1 på et langskud.

AGF-træner: Vi sejler rundt

Ralf Pedersen fra Randers var dog også meget tilfreds med holdets indsats i Superliga-premieren.

- Jeg synes, vi var et bedre hold i dag. De første 20-25 minutter vil jeg vove den påstand, at vi nærmest skubbede dem op til deres fans, sagde han efter kampen til TV3+.

På den anden side var AGF'erne langt fra tilfredse med deres egen indsats.

- Vi giver dem to mål, og så gør vi det lidt svært for os selv. Det er dumme mål at give væk - specielt så mange i én kamp. Det er meget, meget op ad bakke, når vi laver sådan nogle fejl, sagde Dan Thomassen til TV3 +.

Også AGF-træner Ove Pedersen var utilfreds med sine spilleres præstation.

- Vi sejler rundt i 30 minutter. Og det er jo helt vanvittigt, at vi faktisk kunne have fået point, hvis vi havde udnyttet vores chancer.

- Vi havde vores muligheder, men nederlaget var fortjent nok, lød det fra træneren.

faktaboks