Arkivfoto fra en Bauhaus-butik. Foto: Lea Meilandt Mathiesen/Ritzau Scanpix

Afsløret i Bauhaus: 16-årig nikker skaller til ansatte

3. jul, 13:47
Drengen stjal først de ansattes dankort, men det gik først galt for ham, da han igen dukkede op i butikken.

En 16-årig dreng havde i onsdags held til at bryde ind i de garderobeskabe, hvor de ansatte opbevarer deres personlige ting, når de møder ind hos Bauhaus på Ringvej Syd i Viby ved Aarhus.

LÆS OGSÅ: Den Lille Havfrue udsat for hærværk

Århus Stiftstidende skriver, at flere af medarbejdernes dankort blev stålet, og efterfølgende blev kortene brugt af den 16-årige tyv. Medarbejderne spærrede deres dankort, og så gik man ellers i gang med at se på butikkens overvågningsvideoer – og sådan fik man øje på den langfingrede teenager.

Dagen efter kom den 16-årige så tilbage til Bauhaus-butikken, men nu blev han genkendt af personalet, der bad ham om at blive på stedet. Dét gad den unge mand ikke, og ifølge de ansattes forklaringer nikkede han to mandlige medarbejdere en skalle.

Den 16-årige blev dog tilbageholdt af en anden af de ansatte, og på den måde blev han anholdt af politiet, der få øjeblikke senere dukkede op på stedet.  Drengen er nu sigtet for tyveri, databedrageri og vold. Hans forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet, skriver Århus Stiftstidende.