Vordingborg Kommune tager nu konsekvensen af flere års hærværk og lukker for ventesalen ved busstationen i Præstø. Det skriver TV 2 Øst.

LÆS OGSÅ: Togfører med opråb til passagerer: I begår respektløse og strafbare handlinger!

Ventesalen i den sydsjællandske by har været plaget af lang tids hærværk med nazistiske symboler, afføring og grafitti på væggene, væltede møbler og smadrede flasker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

I sommers blev der afholdt et borgermøde i kommunen, hvor man blandt andet aftalte at nedsætte en gruppe bestående af folk SSP, politiet, byens skoleleder og Vordingborg Kommune. Der blev også sat flere overvågningskameraer på.

Men det lykkedes ikke at løse problemerne med ventesalen, der ufrivilligt har lagt lokaler til unge menneskers fester og salg af hash og andre stoffer.

Nu lukker Vordingborg Kommune helt for adgangen til ventesalen.

- Det er helt uhyrligt. Det er blevet så voldsomt at vi ikke kan stå model til det, siger Bo Kuno Christensen, der er specialkonsulent i Vordingborg Kommune, til den regionale tv-kanal.

Døre og vinduer til ventesalen er i dag blevet blændet, og medarbejdere fra kommunen har også fjernet dele af et nærliggende cykelskur.