Nu har Vordingborg kommune fået nok af hærværk med nazistiske symboler, afføring og grafitti på væggene, væltede møbler og smadrede flasker. Arkivfoto. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Afføring og hagekors: Nu har kommune fået nok

18. nov 2019
En forgæves kamp mod hærværk og svineri får nu Vordingborg Kommune til at lukke nu for adgangen til ventesal ved Præstø Station.

Vordingborg Kommune tager nu konsekvensen af flere års hærværk og lukker for ventesalen ved busstationen i Præstø. Det skriver TV 2 Øst.

LÆS OGSÅ: Togfører med opråb til passagerer: I begår respektløse og strafbare handlinger!

Ventesalen i den sydsjællandske by har været plaget af lang tids hærværk med nazistiske symboler, afføring og grafitti på væggene, væltede møbler og smadrede flasker.

I sommers blev der afholdt et borgermøde i kommunen, hvor man blandt andet aftalte at nedsætte en gruppe bestående af folk SSP, politiet, byens skoleleder og Vordingborg Kommune. Der blev også sat flere overvågningskameraer på.

Men det lykkedes ikke at løse problemerne med ventesalen, der ufrivilligt har lagt lokaler til unge menneskers fester og salg af hash og andre stoffer.

Nu lukker Vordingborg Kommune helt for adgangen til ventesalen.

- Det er helt uhyrligt. Det er blevet så voldsomt at vi ikke kan stå model til det, siger Bo Kuno Christensen, der er specialkonsulent i Vordingborg Kommune, til den regionale tv-kanal.

Døre og vinduer til ventesalen er i dag blevet blændet, og medarbejdere fra kommunen har også fjernet dele af et nærliggende cykelskur.