Abefest i Dyrehaven skovrider i chok

23. aug 2013, 11:56
Vild gymnasiefest i Dyrehaven ryster Nordsjælland. Det var helt ude af kontrol, meningsløst, siger den lokale skovridder.

Beboerne i området omkring Dyrehaven nord for København er på syvende dag rystede over det, der foregik i deres fine park sidste fredag.

Traditionen tro festede gymnasieelever fra Københavns-området  i Dyrehaven som led i studiestarten, men noget tyder på, at den store fest er ved at komme ud af kontrol, skriver Lokalavisen.dk.

”På et tidspunkt lå over 40 unge i aflåst sideleje hos samaritterne på grund af alkohol," fortæller vicepolitikommissær Finn Janniche fra Nordsjællands Politi til lokalavisen.dk.

Skovrider Hans Henrik Christensen fra Naturstyrelsen Hovedstaden supplerer:

"Det var helt ude af kontrol, meningsløst. Ingen havde brugt affaldscontainerne, jo til at køre ræs med, og der lå smadrede pavilloner og flasker overalt. Jeg har fuld forståelse for, at de unge morer sig, men hvis de har bare en lille smule hjerne tilbage, så lader de være med at smadre stedet", siger han til lokalavisen.dk.

Også den lokale gymnasierektor er nu på banen efter festen:

"Det er kommet helt ud af proportioner med så mange deltagere fra hele Storkøbenhavns og Nordsjællands gymnasier, og det må der gøres noget ved,” siger Jørgen Rasmussen, rektor på Gammel Hellerup Gymnasium.

Kilde: Lokalavisen.dk