AaBsejr saftsusende vigtig

30. jul 2008
De danske mestre fra AaB SKAL tage skridtet mod næste runde af Champions Leaguekvalifationen med en sejr i aften over bosniske Modrica.

Det er ingen fiasko, hvis AaB ryger ud af kvalifikatonen til Champions League på bekostning af bosniske Modrica. For at bruge det ord vil lægge et for stort pres på spillerne, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen.

Men det er ikke langt fra, for en samlet AaB-sejr vil sikre AaB minimun fire ekstra europæiske kampe, mens et nederlag vil betyde nul og niks for de danske mestre.

- Den er hammervigtig. Man kalder jo denne runde for tyndskidsrunden. Taberen ryger bare væk, mens vinderen får to svære men ikke umulige kampe om en plads i Champions League. Og ellers ryger over i Uefa Cuppen bagefter. Det er saftsusende vigtigt, at vi vinder, siger Lynge Jakobsen.

Han håber på, at det danske mesterhold grundlægger den samlede sejr i hjemmekampen i aften.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Vi vil gerne afgøre det, der skal afgøres i den første kamp. Så har vi lidt at tære på, siger Lynge Jakobsen, der dog ikke mener, at de bosniske mestre skal undervurderes.

Til gengæld er han fuld af tiltro til sin spillertrup på trods af, at de to første Superligakampe har givet nul point på tavlen.

- Min vurdering er, at nederlagene ikke betyder noget. Spillerne er trygge ved de præstationer, de har leveret, og stemningen er rigtig god, siger Lynge Jakobsen.

Kampen spilles klokken 20 og vises på TV3 Plus.

faktaboks