Ane Halsboe Jørgensen (S) og Pelle Dragsted (EL) er blandt gæsterne i den tredje udgave af Det Progressive mødested. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

A4 Lyd: Der er behov for et opgør med den økonomiske tænkning

26. dec 2019
Pelle Dragsted (EL), Ane Halsboe-Jørgensen (S) og økonom Katarina Juselius giver i den tredje udgave af Ceveas Progressive Mødested deres besyv med på de fremherskende økonomiske modeller.

Har vi blinde vinkler i debatten, når vi taler om gevinster af offentlige investeringer? En af hovedpointerne er, at sociale investeringer forebygger social opløsning og modvirker, at mennesker varigt udelades fra arbejdsmarkedet. Der bliver også peget på, at vi ikke har lært meget af den seneste finansielle krise for 10 år siden i denne podcast om vores samfundsøkonomi og udviklingen af den offentlige sektor.

LYT OGSÅ TIL: A4 Lyd - Er der en fremtid for centrum-venstre?

Mød debattør og tidligere MF for Enhedslisten, Pelle Dragsted, uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen og professor emeritus Katarina Juselius, der alle uddyber deres vurderinger af den økonomiske tilstand.  

LYT OGSÅ TIL: A4 Lyd - Hvordan sikrer vi en social retfærdig klimaomstilling?

Dette er den tredje af i alt seks udsendelser i A4 Lyds serie om de såkaldte 'progressive mødesteder'. Det er en række debat-arrangementer, hvor Tænketanken Cevea stiller ovenstående spørgsmål - og endnu flere - til markante stemmer, politikere og ledende folk i fagbevægelsen.

Lyt med her: