Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

250 unge til vild drukfest i park - politi anvender peberspray

22. maj, 15:58
Midt- og Vestsjællands politi overvejer i kølvandet på episoden at indføre forsamlingsforbud i to populære parker i Roskilde.

Gennem de seneste dage er Midt- og Vestsjællands Politi i flere omgange rykket ud til Folkeparken og Byparken i Roskilde, fordi unge mennesker har holdt store fester og skabt ballade. Torsdag aften var omkring 250 unge forsamlet i Folkeparken, hvor de stærkt berusede eller påvirkede af stoffer festede, larmede og spillede høj musik.

LÆS OGSÅ: Medarbejder sigtet - Ung kvinde fundet død i badekar

Det er årsagen til, at politikredsen overvejer nu overvejer, at der skal indføres et regulært opholdsforbud i de to populære parker, skriver Dagbladet Roskilde

I alt skred ordensmagten til anholdelse af syv unge, der beskrives som stærkt berusede og aggressive. Ifølge Dagbladet Roskilde anvendte politiet peberspray ved anholdelsen. 

- Vi vil nødigt nå til et egentlig forsamlingsforbud, for vi kan jo også godt forstå, at folk, der bor i Roskilde, vil ud og bruge byen. Men vi har stadig forsamlingsforbud, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagbladet Roskilde.

Politikredsen vil nu opsætte skilte ved indgangene til de to parker, som skal klargøre reglerne omkring forsamlingsforbuddet samt straffen for at overtræde det.

LÆS OGSÅ: Dansk øl-gigant i milliardhandel