Arkivfoto fra Hvidovre Hospital, hvor en 19-årig har fuppet sig til flere vagter ved at udgive som lægestuderende. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

19-årig bag bizart fupnummer på sygehus

17. okt 2019
En teenager har snydt sig til flere vagter på Hvidovre Hospital, hvor han udgav sig for at være lægestuderende.

En ung mand har tilsyneladende stået bag et bizart - og potentielt farligt - fupnummer på Hvidovre Hospital.

LÆS OGSÅ: Rystet Mette F.: "Det er jo fuldstændig gak"

B.T. skriver, at den unge mand udgav sig for at være lægestuderende – og på de måde deltog han i flere vagter, før sandheden kom frem i lyset.

I en skriftlig udtalelse bekræfter Hvidovre Hospital, at de har politianmeldt en person i sagen. En 19-årig mand har udgivet sig for at være lægestuderende uden at være tilknyttet et uddannelsesforløb, lydet det i udtalelsen fra sygehuset.

-Vi er i gang med at undersøge forløbet grundigt for at sikre, det ikke sker igen, skriver HR-chef Morten Willas Lund til B.T.

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at de den 29. september modtog anmeldelsen fra Hvidovre Hospital.

Politiet ønsker ikke at udtale sig om antallet af vagter, som teenageren har snydt sig til. De bekræfter dog, at der er tale om mere end én vagt.

Den unge mand har tilsyneladende også taget kontakt til en ambulanceredder på en parkeringsplads for udrykningskøretøjer ved sygehuset.

Det fremgår af en mail, der er blevet sendt ud til samtlige reddere i Storkøbenhavn. I mailen rådes ambulanceredderne til at være ekstra opmærksomme.