De færreste ved, hvordan seks millioner kroner ser ud i pengesedler. Her er et billede af 250.000 kroner. Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix (modelfoto)

19-årig arbejder i kiosk: Nu er han millionær

28. okt 2019
Danmarks hidtil yngste lotto-millionær kalder sit held for "en helt vildt god start på voksenlivet".

Selvom en 19-årig mand både er vokset op med en familie som spiller Lotto, og han nu arbejder i en kiosk, hvor der sælges lottokuponer, så gik der mere end to uger, før han fandt ud af, at han rent faktisk var blevet Danmarks hidtil yngste lotto-millionær.

LÆS OGSÅ: Eks-minister afslører: Her er min dejlige kæreste!

Den 19-årige mand bor i Gribskov Kommune og fik først tjekket sine lotto-tal to en halv uge efter de var trukket ud, men da han fik det gjort, var han blevet intet mindre end seks millioner kroner rigere.

Han havde faktisk opgivet tanken om, at blive en af de nærmest usandsynlige vindere i Lotto, og havde derfor opsagt sit abonnement på spillet.

- Jeg tegnede abonnementet, fordi jeg er opvokset med Lotto i familien, da min far har spillet med i flere år. Og så arbejder jeg her i mit sabbatår i en kiosk, hvor jeg har langet mange Lotto kuponer over disken. Så jeg var nok lidt farvet af drømmen, fortæller den heldige vinder, der ønsker at være anonym, til Danske Spil.

LÆS OGSÅ: Klamme fund på jysk fabrik: Direktør beklager

Han fortæller også, at han aldrig besvarer telefonopkald fra numre han ikke kender, og havde derfor ikke svaret, da Danske Spil ringede til ham for at fortælle om millionerne.

- Jeg gik tilfældigvis ind og tjekkede min mail i en pause på arbejdet, og jeg studsede over en besked fra Danske Spil, der omhandlede mit opsagte abonnement. Der stod også, at jeg skulle kontakte dem, fordi de havde prøvet at ringe til mig flere gange.

- Det var helt syret, for det viste sig, at jeg havde vundet samme aften, som jeg havde afsluttet abonnementet.

"God start på voksenlivet"

Gevinsten er på præcis 6.131.125 kroner, og det kalder den unge mand for "en helt vildt god start på voksenlivet".

Hans plan er at begynde at læse på CBS (Copenhagen Business School) til sommer, og vil nu købe en lejlighed i København.

Resten af pengene regner han med at investere i aktier. Dog udelukker han ikke, at der bliver sneget et par ferier ind sammen med kæresten, som endnu ikke kender til hans millionærstatus. Hun er ude at rejse.

Derudover har han tænkt sig at invitere sine forældre og søskende til Spanien i forbindelse med sin 20 års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt brev afslører: Sådan blev toppolitiker slagtet