17årig nægter knivdrab i Hvidovre

31. aug 2008
Den kun 17årige mand, der er sigtet for natten til søndag at have knivdræbt en 18årig, nægter sig skyldig i manddrab. Han er varetægtsfængslet frem til 24. september.

Natten til søndag udviklede sig tragisk, da en 18-årig mand mistede livet som følge af tre stik i brystet med en køkkenkniv.

Hændelsen fandt sted til en fest i Hvidovre.

Også en 19-årig blev stukket i lysken med samme kniv, men er uden for livsfare.

Søndag eftermiddag blev den drabssigtede fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor han nægtede sig skyldig i manddrab.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det slog hans forsvarer fast, efter den 17-årige havde fået læst sigtelsen op. En sigtelse, der går på manddrab på den 18-årige og forsøg på manddrab på den 19-årige.

Forskellige vidneforklaringer

Grundlovsforhøret foregik under såkaldt lukkede døre, hvor offentligheden altså ikke fik lov til at lytte til den sigtedes forklaringer af, hvad der skete til festen i Hvidovre.

Grunden er, ifølge anklager René Harrestrup, at det vil skade efterforskningen, hvis vidnerne til festen kan læse hinandens forklaringer i pressen. Flere af vidner har nemlig givet politiet forskellige forklaringer af, hvad der skete.

Dommeren besluttede - efter grundlovsforhøret - at varetægtsfængsle den 17-årige frem til 24. september af hensyn til politiets efterforskning.

faktaboks