20150308-173015-L-1920x1389we
En efterskoleelev er ikke set siden mandag aften, hvor han forlod kammerater og lærere på udflugt til Nordfyn (Arkivfoto). Foto: Morten Stricker/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

16-årig dreng fundet

25. aug 2020, 06:17
En efterskoleelev forsvandt mandag aften under en udflugt til Nordfyn. Tirsdag morgen er han fundet igen.

En storstilet eftersøgning med helikopter, droner og politihunde blev sat i gang på det nordlige Fyn, da en 16-årig dreng mandag aften forsvandt under en udflugt.

Tirsdag morgen endte efterlysningen godt, da drengen er blevet fundet i god behold.

Det oplyser Fyns Politi på Twitter.

- Den 16-årige, vi efterlyste, er fundet i god behold på Enebærodde. Vi har ikke yderligere kommentarer, da det hører privatlivet til, skriver politiet omkring klokken 07.45.

Sammen med klassekammerater fra en efterskole var han taget på udflugt til Enebærodde på Nordfyn. Kort efter klokken 21 forlod han sine kammerater, og tidligt tirsdag morgen oplyste politiet, at han ikke var set siden.

Fyns Politi indkaldte ekstra mandskab i forbindelse med eftersøgningen, oplyste vagtchef Hans Jørgen Larsen til Ekstra Bladet tidligt tirsdag morgen.

- Omkring klokken 21.15 opdagede lærere og klassekammerater, at han var væk. Hans cykel står dog tilbage.

- Vi ved her tidligt tirsdag morgen ikke, om han bare er gået sin vej, eller om der er sket noget mere alvorligt. Der er tale om et skovområde med søer og mange vandhuller, sagde vagtchefen til avisen.

/ritzau/