Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mystisk mand efterlyses af politiet: Stillede ét spørgsmål til 13-årig pige

4. jan, 11:37
Politiet vil gerne i kontakt med manden for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været. 

En 13-årig pige endte med at få en ubehagelig oplevelse, da hun torsdag eftermiddag var på vej hjem fra skole.

LÆS OGSÅ: Stor mystik - kvinde fløjet væk i helikopter

Pigen, der bor i den lille stationsby Regnstrup i nærheden af Holbæk, passerede på sin vej en kassevogn.

Den bordeaux kassevogn holdt i vejsiden på Gammel Skovvej mellem Skovlyst og Søtrupvej, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Inde i kassevognen sad en mand, og han begyndte at køre efter pigen i langsom fart. Han spurgte den 13-årige, om hun ville have et lift.

Dét tilbud afslog pigen, der i stedet løbet væk fra stedet,  hvorefter kassevognen med manden forsvandt i retning mod Kvanløse. 

Politiet fandt ikke kassevognen i området og forsøger nu at få identificeret både manden og hans køretøj for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været. 

Pigen beskrev manden som: spinkel af bygning, iført sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og dansk-talende med accent. Han kørte i en mørkrød/bordeaux kassevogn, der var lidt falmet i farven.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket kassevognen eller manden i området, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.