Onanerede med 147 i timen

31. jul 2008
En australsk bilist kan se frem til en tur i brummen. Forbrydelsen? Med et kilo pot og et ladt gevær i bilen, besluttede den 39 årige mand sig for at gøre køreturen lidt sjovere.

Da Australsk politi opdagede en bilist med usædvanlig meget krudt i røven, beluttede de sig for at tvinge ham ind til siden, og det viste sig at være en god ide, skriver australske Northern Teritory News.

39-årige Brendon Alan Erhardt havde kørt 147 i timen, og blev 'tydeligt vred' da politiet meddelte ham, at de ville gennemsøge bilen. Og der gik da heller ikke lang tid, før politiet kunne tage fire kilo marijuana og et ladt gevær ud af hans baggagerum. Og så var det, at Erhardt brød sammen, og lettede sit hjerte for en yderligere trafikforseelse, som han var skyldig i.

Over for politiet indrømmede han, at han havde onaneret mens han kørte, da politiet stoppede ham, og beviset leverede han også selv. Han optog sig selv med sin mobiltelefon midt i akten.

Lidt godt nyt er der dog for Erhardt. Han skal giftes med sin kæreste, og dommeren var venlig nok, til at udskyde straffen til efter brylluppet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 

faktaboks