Britney er sammen med sin ekskæreste igen

4. nov 2008
Ifølge en kilde tæt på avisen The National Enquirer har Britney Spears fundet sammen med sin ekskæreste Adnan Ghalib igen.

Det var et stykke tid efter Britneys depressive periode, hvor hun bl.a. klippede sig helt skaldet, at hun fandt sammen med fotografen Adnan Ghalib. Forholdet varede imidlertid ikke så længe, da popprinsessens far, Jamie, blandede sig og fik sat en stopper for affæren.

Men nu er de sammen igen, og ifølge kilden tæt på The National Enquirer er Britney lykkelig over at være tilbage i sin fotografs arme.

"Brit er helt oppe at køre, hver gang han ringer til hende, fordi han giver hende så mange komplimenter. Adnan finder de nyeste billeder af hende på nettet og ringer så og roser hende for hendes hår eller kjoler, og hun elsker det," fortæller kilden ifølge TV 2 Vip.

Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede for det genopstartede forhold. Britneys eksmand, Kevin Federline, som hun har to børn sammen med, ser helst, at de ikke snakker så meget sammen og truer hende ligefrem, hvis hun har i sinde at fortsætte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

"Hvis Britney går tilbage til Adnan, så forsikrer Kevin, at hun aldrig får forældremyndigheden over sine børn tilbage, og han vil heller ikke lade hende rejse med dem," fortæller kilden.

-Newspaq

faktaboks