Socialdemokratiets formand, statsminister Mette Frederiksen, hilser her på Arne Juhl på Socialdemokratiets kongres i Aalborg i september. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)

Arne tror på Mette F.: Aftale om pension kommer i år

26. jan, 16:03
Det vil lykkes Socialdemokratiet at lande en aftale om tidlig pension i år, siger Arne Juhl fra S-kampagnen "Nu er det Arnes tur".

Bryggeriarbejderen Arne Juhl fra Socialdemokratiets store kampagne for tidlig pension "Nu er det Arnes tur" tror på, at en aftale om tidlig pension landes i år.

LÆS OGSÅ: Mette F. slår Thorning: Sætter rekord

Det siger han til B.T. og fortæller til avisen, at han efter have været en del af Socialdemokratiets kongres i Aalborg i september har snakket med statsminister Mette Frederiksen og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

- Peter sagde, at nu skal overenskomstforhandlingerne lige på plads, og så sker det. Jeg tror, det er på plads inden 1. januar 2021, siger Arne Juhl til B.T. og tilføjer:

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Men det bliver dyrt med en rettighed. Og så længe arbejdsgiverne ikke vil være med, så bliver det ikke det store.

Arne Juh begyndte sit arbejdsliv som 16-årig på en jernvarefabrik. I dag har han fået udskiftet det ene knæ og står foran at skulle have udskiftet det andet knæ. Han har diabetes 2 og er sygemeldt efter en kræftoperation, hvor lægerne fjernede halvdelen af hans venstre lunge, skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Kendt millionær til politikere: Det pisser også mig af - men bland jer udenom