Anne Linnet og Kathrine Kjær mødte hinanden efter en af den 66-årige sangerindes koncerter. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Anne Linnet gift med 38 år yngre kæreste

22. dec 2019
Anne Linnet er blevet gift med kæresten Kathrine Kjær.

Lørdag kimede bryllupsklokkerne for Anne Linnet og kæresten Kathrine Kjær.

Det fortæller den danske sangerinde selv på Instagram.

"I går sagde vi ja til hinanden. Anne Kristine Kjær Linnet og Kathrine Kjær Linnet. Tak til alle vores vidunderlige gæster for en legendarisk bryllupsfest," skriver Anne Linnet på det sociale medie.

Allerede i foråret kunne den 66-årige sangerinde afsløre, at hun skulle giftes med sin 38 år yngre kæreste ved et julebryllup. Og lørdag sagde de to så ja til hinanden. Ifølge B.T. var det Anne Linnets søn Xander, der sammen med sin storebror førte deres mor op af kirkegulvet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Anne Linnet har tidligere fortalt, at hun mødte Kathrine Kjær efter en af sine koncerter på Det Kongelige Teater, hvor den unge jurastuderende efterfølgende var blandt 50 personer, som var kommet backstage.

- Jeg så hende straks gennem mængden, og jeg holdt så lige blikket det ekstra for at se, om jeg havde set rigtigt. Det gjorde hun også, og vore blikke mødtes, fortalte Anne Linnet dengang til Ud & Se.

Anne Linnet har været gift to gange før. Først med Holger Laumann, siden med Tessa Franck.