Her ses Michelle Kristensen (th) med skuespiller Stephania Potalivo. De to har skrevet en e-bog om at hvile i sig selv. (Arkivfoto) Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Tv-kendis overrasker med ny kæreste

27. maj, 08:51
Michelle Kristensen, der er forfatter til flere bøger om kost og ofte optræder som ernæringsekspert på TV 2, viser sin nye kæreste frem på instagram.

Igennem de seneste fem måneder har Michelle Kristensen, der er kendt som ernæringsekspert i blandt andet Go’ morgen Danmark, været ualmindelig glad.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard afslører nyt om sit farvel

Hun afslører på Instagram med et foto, en tekst og en masse røde hjerte emojis, at hun har fået en kæreste efter mange år som single:

- De sidste 5 måneder har jeg været utrolig meget sammen med de her to yndlings. Den ene har lært mig alt om Gurli Gris, han har flittigt stillet spørgsmålet “hva deeeeet”? og opfrisket diverse børnesange for mig, skriver hun og fortætter:

- Den anden kom pludselig dumpende ned fra himlen, som det fineste og dejligste menneske. Hun fylder mig med glæde, grin, gode (okay også virkelig dårlige!) jokes, kærlighed, og forsøger at opdrage mig til at blive mere kulturel.

Kvinden, som den 36-årige sundhedsguru er faldet for, hedder Pernille Waas, skriver SE og HØR.

Michelle Kristensen, der også er forfatter til flere bøger om sund kost, slutter af med, at hun selv er overrasket over den nye kærlighed.

LÆS OGSÅ: 24-årig fængslet for svindel på Den Blå Avis

- Kærligheden kan pludselig komme dumpende i nye afskygninger, og mens man mindst venter det. Det synes jeg er noget så fint og ikke mindst virkelig dejligt. Jeg er heldig. Så ved du det!

Vis dette opslag på Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️ De sidste 5 måneder har jeg været utrolig meget sammen med de her to yndlings💕. Den ene har lært mig alt om Gurli Gris, han har flittigt stillet spørgsmålet “hva deeeeet”? og opfrisket diverse børnesange for mig 🥳💃🏼. Den anden kom pludselig dumpende ned fra himlen, som det fineste og dejligste menneske. Hun fylder mig med glæde, grin, gode (okay også virkelig dårlige!) jokes, kærlighed, og forsøger at opdrage mig til at blive mere kulturel. Jeg forsøger, at drysse lidt nordjyske gloser ind i hendes københavnske ordforråd, og det går faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det😝! Kærligheden kan pludselig komme dumpende i nye afskygninger, og mens man mindst venter det. Det synes jeg er noget så fint og ikke mindst virkelig dejligt. Jeg er heldig❤️. Så ved du det😉. #😘

Et opslag delt af Michelle Kristensen (@michellekristensen.dk) den