Stjernekokken Claus Holm modtog en helt særlig og rørende besked i "Go' morgen Danmark" på TV 2. (Arkivfoto) Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Stjernekok brød sammen på tv: 'Jeg fik simpelthen tårer i øjnene'

5. feb 2020, 20:58
Den landskendte kok Claus Holm kunne ikke holde tårerne tilbage i tirsdagens udgave af 'Go' morgen Danmark'.

Hvis man sad klæbet foran skærmen tirsdag morgen, har man muligvis lagt mærke til, at tv-kokken Claus Holm var dybt følelsesmæssigt påvirket, da han gæstede 'Go' morgen Danmark' på TV 2 for at tale om programmet 'Fem fede kokke', der sendes på samme kanal. 

LÆS OGSÅ: 52-årig mand anholdt for drab på kvinde

Claus Holm har sammen med fire andre kokke indledt et forsøg på et større vægttab. Og i studiet modtog han en særlig hilsen, som gjorde, at han fik tårer i øjenene og havde vanskeligt ved at besvare spørgsmål fra værten Mikkel Kryger, skriver eb.dk

Det var nemlig hans hustru Anna, der sendte sin mand en videobesked i TV 2's studie.

- Hej Claus, jeg synes, du er supersej, at du har besluttet dig for at tabe dig. Jeg er sikker på, at du bliver meget gladere, og at du får meget mere energi. Og faktisk er det det, der betyder allermest for mig. At jeg har en glad mand, lød det fra hans kone, som efterfølgende understregede, at hun er ligeglad med, hvor stor eller lille han er, sålænge han er glad.

Over for Ekstra Bladet forklarer Claus Holm, at han er meget overvældet over de reaktioner, han har fået efter sin optræden på tv.

- Det er jo helt vildt. Jeg må sige, at jeg er blevet lige så rørt over de beskeder, jeg har fået, som jeg blev i fjernsynet. Det har været en stor kærlighedsfamilie. Jeg sad i går to timer og svarede på beskederne, og jeg fik simpelthen tårer i øjnene af de mange personlige historier, som folk delte med mig, siger han.

Ifølge kokken havde han slet ikke regnet med, at han ville blive følelsesmæssigt berørt under sit besøg i 'Go' morgen Danmark'.

LÆS OGSÅ: Bitten har fået sin dom: 'Jeg anker, og det har jeg hele tiden planlagt'