- Det er fandeme ikke rart at blive brugt i sådan et svindelnummer. Jeg er både flov og gal over det. Jeg vil simpelthen ikke sættes i forbindelse med sådan noget, raser Karsten Ree. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Karsten Ree misbrugt i reklame: - Jeg er både flov og vred

1. apr, 09:39
Markedsføringsfup får Karsten Ree til at se rødt. 'Jeg er både flov og gal over det', siger han.

'Karsten Ree opfordrer alle til at investere midt i krisen', står der i overskriften til en artikel, der angiveligt er fra Berlingske Business. Der er bare et problem. Artiklen er ikke fra Berlingske Business, men fra Berlinske Business - uden 'g'. Og det er slet ikke en artikel, det er ren og skær fup. Det skriver Ekstra Bladet.

Fuppet får rigmanden op i det røde felt.

- Det er fandeme ikke rart at blive brugt i sådan et svindelnummer. Jeg er både flov og gal over det. Jeg vil simpelthen ikke sættes i forbindelse med sådan noget, raser Karsten Ree.

LÆS OGSÅ: Hummelgaard: Højere dagpenge er ikke svaret – lige nu

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Under overskriften er til venstre et billede af Karsten Ree og til højre et billede af, hvad der skal forestille et coronavirus. Mellem de to billeder er et Bitcoin-logo. Det er det, rigmanden ikke vil sættes i forbindelse med.

Bitcoin er 'fupvaluta' ifølge Karsten Ree, og han kunne aldrig drømme om at anbefale det til nogen. Derfor falder det også rigmanden for brystet, at nogen kan finde på at udnytte hans navn og ansigt til at reklamere for produktet.

LÆS OGSÅ: Nye ledige risikerer at miste flere dages dagpenge

Det er ikke første gang, at Karsten Ree bliver misbrugt i falsk markedsføring, og hvis han finder frem til bagmændene vil 'han ryste dem på måtten', som det fremgår af artiklen. Altså, den rigtige artikel fra Ekstra Bladet.