I kølvandet på at Monacos prins Albert er blevet smittet med coronavirus, åbner han op om sygdommen. (Arkivfoto) Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Prins Albert smittet: Ny bryder han tavsheden

23. mar, 21:30
Prinsen af Monaco blev i sidste uge konstateret smittet med den frygtede coronavirus.

Corona-virussen har gennem den seneste tid ramt flere prominente medlemmer af samfundets top. Det gælder også Monacos prins Albert, som i sidste uge blev testet positiv for virussen. Og nu åbner han i et interview med amerikanske People op om sygdommen over for offentligheden, skriver Se & Hør

LÆS OGSÅ: Overlæge om kendis-designer - Hun har misbrugt mig

- En lille nyhed. Tilstanden er uforandret. En lille smule feber, en lille smule hoste, fortæller Albert ifølge Se & Hør til ugebladet og fortsætter:

- Lægerne er tilfredse indtil videre. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Siden det kom frem, at prinsen er syg, har han fået adskillige varme hilsner og beskeder. En kilde tæt på prinsen forklarer, at de udtrykker følelser, håb og bekymring fra folk over hele verden, der spænder fra almindelige mennesker til de kendte og indflydelsesrige. 

På nuværende tidspunkt opholder prins Albert sig i sit hjem i Monaco, hvor man ligesom andre steder i verden har indført foranstaltninger for at forhindre yderligere spredning af coronasmitten. Hans hustru prinsesse Charlene er indtil videre ikke smittet med sygdommen. Det samme gælder i øvrigt børnene Jacques og Gabriella. 

LÆS OGSÅ: Stjal 27 flasker med håndsprit fra jysk sygehus