20200105-000912-L-1920x968we
Den danske bokselegende Mikkel Kessler er sat i coronakarantæne i New Zealand. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikkel Kessler i karantæne med familien

15. mar 2020, 15:56
Mikkel Kessler er sammen med sin familie sat i karantæne i New Zealand.

Den tidligere danske stjernebokser Mikkel Kessler er sammen med sin familie sat i corona-karantæne i New Zealand. Det skyldes angiveligt, at han har været i nærkontakt med en dansk kvinde i 30'erne, som tidligere har været indlagt i landet med corona, skriver eb.dk.  

LÆS OGSÅ: Coronavirus sætter hjemløse under pres

- Vi er frygtelig kede af at måtte melde ud, at vi er blevet isoleret i New Zealand i foreløbig 14 dage, da vi er blevet eksponeret for coronasmitte. Dette skete samme dag, som anbefalingerne om hjemrejse til alle danskere kom fra de danske myndigheder. Heldigvis har hverken vi eller vores børn oplevet symptomer indtil videre, skriver Mikkel Kessler på det sociale medie Instagram og tilføjer:

- Vi har ikke yderligere kommentarer hertil, men vi sender vores bedste hilsner til alle hjemme i Danmark, og håber I alle passer på jer selv og hinanden. Mikkel og Lea Kessler.

Lokale medier forklarer til Ekstra Bladet, at kvinden er i New Zealand, fordi hun skal følge en kendt dansk familie, der tæt fulgt af et tv-produktionshold rejser jorden rundt. Selvom Kessler-familien er kendt og har et tv-hold på slæb, afviser Produktionsselskabet Blu over Ekstra Bladet, at det drejer sig om en ansat fra tv-holdet.  

- Vi har et produktionshold på NZ, og vi er klar over at en person er smittet. Der er imidlertid ikke tale om en af Blu's medarbejdere, skriver admininstrerende direktør Anne Brostrøm i en mail til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg kan bekræfte, at Blus medarbejdere muligvis har været eksponeret og således er i karantæne i foreløbig 14 dage. Vi følger situationen nøje og gør alt for at sikre, at de har det godt under omstændighederne.

LÆS OGSÅ: Axelsen undviger corona - Vil bare nyde sejren