Prins William og hustruen hertuginde Kate sendte i weekenden en hilsen til de familier der er ramt af coronakrisen. Foto: Facundo Arrizabalaga/Reuters/Ritzau Scanpix

Midt i coronakrise: Deler rørende royale fotos

23. mar, 20:20
Prins William har i forbindelse med den britiske fejring af mors dag postet et billede af sin afdøde mor, prinsesse Diana, på Instagram.

Prins William og hustruen hertuginde Kate postede i weekenden på Instagram billeder fra det private fotoalbum. Flere af billederne har formentlig aldrig tidligere nået offentligheden.

LÆS OGSÅ: Arbejdsgivere med nye coronatiltag: 'Det vil koste ekstra'

Billederne blev postet i forbindelse med briternes fejring af mors dag, og som kommentar skrev hertugparret blandt andet, at billederne var til mødre og famillier, som midt i corona-krisen tilbringer dagen sammen og fra hinanden: "Vi tænker på jer alle på dette vanskelige tidspunkt".

Blandt billederne er der et billede af afdøde prinsesse Diana, der bliver krammet af sønnerne prins William og prins Harry.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

37-årige prins William og 38-årige hertuginde Kate har tre børn; George på seks år, prinsesse Charlotte på fire år og prins Louis, der fylder to år om en måned.

LÆS OGSÅ: Overlæge om kendis-designer: Hun har misbrugt mig