Udlandet har fået øjnene op for kronprins Frederiks nye frisure. (Arkivfoto) Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Kronprins Frederik får udlandet til at grine

23. apr 2020, 11:21
Billedet, som kronprins Frederik lagde op af sin nye frisure i mandags på Instagram, har fået stor opmærksomhed i udlandet.

En af de mest ivrige kunder, da frisørerne efter en måneds lukning åbnede igen, var kronprins Frederik. Det viste han ved i mandags at lægge et billede op på Det Danske Kongehus instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Mary deler selfie fra hjemmekontoret

På det første billede ser man Kronprinsen siddende i frisørstolen med uglet halvlangt hår. På det næste foto sidder han helt nyklippet og smiler. Med til billedet skrev Frederik:

- Jeg er nok ikke den eneste, der i dag har været til frisør. Heldigvis er det nu igen muligt for frisører og andre mindre virksomheder og butikker at holde åbent ovenpå en lang nedlukning.

Og det er noget, som de udenlandske medier kan lide. Det skriver B.T.

Den britiske avis Daily Mail viser billedet i en artikel og har valgt ”Fra fattiglus til prins” som overskrift.

Også det amerikanske ugeblad People har rettet opmærksomhed mod den danske prins nye frisure. De skriver

”Frederiks lokker var blevet lidt lange og bølgende, hvilket han dokumenterede med en selfie, men han ser nu velsoigneret ud, efter at landets restriktioner er blevet lempet.”

LÆS OGSÅ: Annette Heick dybt frustreret: - Helt absurd!

Mens det britiske magasin Hallo Magazine har denne overskrift: ”Den danske kronprins Frederik afslører tranformation, efter han endelig er kommet til frisøren”.