Lars Løkke Rasmussens seneste udmeldinger er ikke til fordel for Jakob Ellemann-Jensen, mener kommentator. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kommentator: Lars Løkke udstiller Ellemann-Jensen

13. apr, 15:40
Lars Løkke Rasmussens (V) udmeldinger om genåbningen af det danske samfund er med til at udstille Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, vurderer politisk kommentator.

På det seneste har den tidligere borgerlige statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) været i mediernes fokus, fordi han er kommet med en række markante udmeldinger om genåbningen af det danske samfund.

Men ifølge den politiske kommentator og radiovært Jarl Cordua er hans optræden ikke til gavn for Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: Chokmåling - S står til bedste valg i tre årtier

- Det er klart, at når Lars Løkke er så markant i sine udtalelser og agerer en slags enmands-opposition, så udstiller han Jakob Ellemann-Jensen, for hvorfor er det, han ikke der?, spørger Jarl Cordua ifølge bt.dk retorisk og fortsætter:

- Men man skal huske på, at Jakob Ellemann-Jensen er sat i spidsen, fordi Venstre skal have et godt valg næste gang. Derfor fedtspiller han og lægger sig i slipstrømmen af regeringen. Det vil være for stor en risiko at tage, hvis han meldte for hårdt og kontant ud.

Lars Løkke Rasmussen opfordrede for nyligt i en klumme i B.T. de blå partier til at udfordre regeringens plan for genåbning af Danmark.

LÆS OGSÅ: Brostrøm jubler - En kæmpestor succes