20140311-122241-4-1920x919we
Mads Sebbelov danner par med tv-værten Michèle Bellaiche. (Arkivfoto) Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix

Kendis-kærestes 15-årige datter er død

14. maj 2020, 14:11
Mads Sebbelov, som danner par med tv-værten Michèle Bellaiche, har mistet sin 15-årige datter Josephine.

Et akut hjertesvigt var årsagen til, at Mads Sebbelovs blot 15-årige datter Josephine den 21. april mistede livet. Mads Sebbelov, som er kæreste med tv-værten Michèle Bellaiche, har valgt at dele sin tragiske historie med hjerteforeningen for at sikre sig, at datterens død ikke bliver forgæves. 

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører - Sådan tabte jeg 50 millioner kroner

Men det kom som et lyn fra en klar himmel, da han den 21. marts blev ringet op af sin datter, som panisk råbte, at hun led af smerter i hjertet. Og da hun efterfølgende tabte telefonen på gulvet, tog Mads Sebbelov i al hast hjem fra sin kæreste Michèle Bellaiche.

Her fandt han hende foroverbøjet over en seng. Hun var bleg, havde feber og havde kastet op. I flere måneder havde hun været syg med halsbetændelse og hævede mandler, mens selvom hun fik medicin lykkedes det ikke at komme infektionen til livs. 

Derfor kom Josephine samme dag på hospitalet, hvor det viste sig, at halsbetændelsen havde ført til dannelsen af bylder på hendes hovedpulsåre. De var så store, at de spærrede for blodtilførslen og overbelastede hendes hjerte.

- De første tre døgn er jeg følelsesmæssigt lukket helt af og udelukkende i handlingsmode. Derefter kommer magtesløsheden, og jeg græder og græder og græder, siger Mads Sebbelov til Hjerteforeningen og tilføjer:

- Jeg føler, at jeg har svigtet Josephine, fordi jeg ikke var der, da det skete, og fordi jeg ikke kan gøre noget for hende.

Siden har undersøgelser vist, at Josephine led af en uopdaget kronisk autoimmun sygdom, som betød, at hendes krop ikke selv var i stand til at bekæmpe sygdommen.

LÆS OGSÅ: DR-profil afslører - Jeg skal giftes